5-dagars workshop Skriv en bestseller 16-20 januari 2023

Har du någon gång vaknat med insikten att livet inte blev som du ville?

Du har ett bra jobb, som du borde vara nöjd med. Du har en fin familj. Du har ett trivsamt hem. Du har vänner och kanske en livspartner som du lever tillsammans med. Livet borde vara toppen, men det är något som saknas.

Du vet den där gnagande känslan av att du inte lever i din fulla potential, att du har mer att ge men livet börjar springa ifrån dig. Den känslan.

Vad hände egentligen med din dröm om att skriva den där boken? Du som har något att berätta för andra, oavsett om det är självupplevt eller bara en berättelse som måste ut. Du som alltid tänkt att en dag ska du bli utgiven författare, ja kanske till och med sälja så många böcker att du kan leva på ditt författarskap och trappa ned eller sluta helt på ditt nuvarande jobb.

Och här går åren utan att du tar tag i din dröm ...

NEJ - STOPP! 

Det är dags nu att du börjar leva i din fulla potential. Känner du dig redo att göra en förändring i ditt liv där du får den där boken skriven och utgiven?

Det är inte bara att säga "jag vill" för att något ska hända. Det vet jag av egen erfarenhet. Vi har så mycket bagage med oss med invändningar och blockeringar som gör att vi fastnar, inte vågar, aldrig får ändan ur att ens börja.

Dessutom är det en hel vetenskap att skriva en bok - det vet alla som försökt och blivit refuserad för att manuset inte håller för utgivning. Det finns en yrkeshemlighet att vara författare som det kan ta 10 år eller mer att klura ut på egen hand. Om man inte vet vad man ska leta efter så räcker inte ens 10 år för att lära sig hemligheten med att skriva en bladvändare som får läsarna att ligga vakna på nätterna för att de inte kan lägga i från sig boken.

Ja och även om boken är skriven så ska den ju säljas också. Den måste skickas in till förlagen, med risk för ett nej och den hårda käftsmäll att känna att man inte duger. Eller så måste man ge ut den själv och det är inte det lättaste. 

Det är då du tar hjälp av någon som redan gjort denna resa och som kan hjälpa dig med snabbgenvägen till succé. För det räcker att du vet vad du vill. Hur du tar dig dit kan du alltid ta hjälp med.

Vem är jag som ska hjälpa dig till succé?

96294322-ulQF3

Jag heter Pia Lerigon och jag arbetar som författarcoach och lektör. Jag är utgiven skönlitterär och facklitterär författare och har kommit tvåa och trea i Harper Collins nordiska författartävlingar. Jag driver en blogg som vunnit Svenska skrivbloggpriset för Sveriges bästa skrivblogg på bokmässan i Göteborg och podden Skrivdrömmar som kom tvåa i samma tävling. Mitt stora intresse är bestsellers och jag bestämde mig för 10 år sedan att knäcka koden för hur man skriver en bestseller. Och vet du - jag har ett resultat! 

För att kunna hjälpa fler så startade jag kursportalen Skriv en bestseller där jag lär ut dessa saker.

Nu finns det lektörer och författarcoacher som protesterar och säger att man inte kan lära sig hur man skriver en bestseller. Att det inte går att lära ut för då skulle alla skriva bestsellers och vi vet ju att det är omöjligt att alla böcker toppar försäljningslistorna samtidigt. 

Ja, det är ju ren logik att inte alla kan toppa New York Times bestseller list samtidigt. Men det hindrar inte att du är en av dem som hamnar där.

När du väljer vem som ska hjälpa dig vidare i din skrivdröm - vill du då ta hjälp av någon som säger att det är omöjligt att lära sig att skriva en bestseller. Eller väljer du någon som tror på dig och som är övertygad om att just DU KAN SKRIVA EN BESTSELLER!

Är du redo att satsa på din bokskrivardröm och skriva den där bestsellern?

Ja - då tycker jag att du ska anmäla dig till min 5-dagars digitala utmaning i workshopformat!

5-dagars utmaning

Utmaningen är digital så du kan göra den oavsett var du befinner dig. Vi kör live mellan 19-21 under fem dagar. Passar inte tiderna kan du välja att få utmaningen i din mejlbox dagen efter inspelningen så kan du göra den i din egen takt.

Men du får ut allra mest av utmaningen om du är aktiv och engagerad - det är ju en workshop där du får jobba med ditt eget manus -  så kan du vara med live så råder jag dig att ta det alternativet.

Måndag 16 januari 2023 kl. 19-21: Bli en bästsäljande författare

Dag 1 handlar om den viktigaste personen i hela skrivprocessen: Nämligen om dig! 

För att bli bästsäljande författare måste du tror på dig själv. För om inte du tror på dig - vem ska då göra det. Här bjuder jag dig på en härlig egotripp där du känner att det är möjligt att skriva en bestseller och att du har en stor outnyttjad potential att bli den där författaren du alltid drömt om. 

Tisdag 17 januari 2023 kl. 19-21: Planera din bestseller

Dag 2 handlar om författarens gedigna verktygslåda och alla de verktyg som finns till ditt förfogande. Vad måste du tänka på för att din bok ska bli en bladvändare? Ja, vad är det som alla bestsellers har gemensamt? Vad är hemligheten som Pia klurade ut när hon lade 10 år på att analysera bestsellers?

Onsdag 18 januari 2023 kl. 19-21: Skriv din bestseller

Dag 3 handlar om skrivandet. Hur gör du för att skriva en skönlitterär roman på bara 10 veckor? En roman som är så bra att den knappt behöver redigeras och som förlagen kommer att slåss om att få ge ut.

Torsdag 19 januari 2023 kl. 19-21: Redigera din bestseller

Dag 4 handlar om redigering. Oavsett hur bra ditt första utkast är så behöver boken redigeras så att den blir en glimmande diamant. Hur lägger du upp arbetet så att redigeringen går som en dans?

Fredag 20 januari 2023 kl. 19-21: Sälj din bestseller

Dag 5 handlar om försäljning. Boken är skriven och redigerad till perfektion. Det är dags att skicka in den till förlag eller ge ut den själv. Men hur gör du för att förlagen och läsarna ska nappa och vilja läsa just din bok? Ja - vad är som krävs för att din bok ska bli en riktig framgångssaga?

Värde

Det här är ett så kallat mastermind-event där du får 10 timmars coaching direkt av mig Pia Lerigon och dessutom aktivt får arbeta på din berättelse samt ta av andras erfarenheter och upplevelser. 

Värdet på det här eventet ligger på 15.000 kr.

Men jag ger dig det för endast 500 kr. Det är 100 kr per dag och skulle du missa någon dag får du tillgång till inspelningen. Kan du inte vara med alla fem kvällarna, så var med så många kvällar som du kan.

Det är begränsat med plaster så först till kvarn. När plasterna sålt slut så har de sålt slut.

Skynda dig att boka din plats!

Köp kursen

Checka ut

Dubbelkontrollera gärna din e-postadress.
Vi skickar ditt kvitto eller faktura och annan viktig information till den här e-postadressen.

Fakturaadress

Order summary
Endast 61 platser tillgängliga Ange din e-postadress för att reservera din

5-dagars workshop Skriv en bestseller 16-20 januari 2023

SEK 400
Totalt att betala SEK 400

Betalningsinformation

Alla transaktioner är säkrade med 256-bitars kryptering.

Pengarna-tillbaka-garanti!

Jag har en garanti till dig: Om du inte är nöjd med de här fem dagarna så får du pengarna tillbaka. Det enda du behöver göra är att mejla mig på info@skrivenbestseller.se senaste söndagen den 22 januari och berätta varför du inte är nöjd så betalar jag tillbaka pengarna till dig. För jag vill ha nöjda kunder och jag vill veta hur jag kan bli bättre, så är de här dagarna inte värda det du betalade så vill jag veta det. Det är min prisgaranti till dig. 

Först till kvarn gäller så vänta inte för länge med att boka din plats.

Kram Pia Lerigon

Bild och namn 9

Sagt om kursen